Despre noi

DOAR LA CAFEA NE STĂ GÂNDUL

Bine ne-ai găsit!

Aici, la Prăjitorie, pe Ulița Mare a Iașiului cum spunem noi, ne place să pregătim cafea de specialitate pentru fiecare gust în parte. Suntem siguri că îl vom ghici și pe al tău pentru că ne plac provocările: prăjim după cele mai noi standarde europene doar cafea premium Arabica – single origin, specialty coffee sau mixuri de cafea – și îmbinăm mai multe metode de prăjire, pentru a fi siguri că aroma și specificul fiecărui tip de cafea sunt puse în valoare.

 

Sortimentele noastre provin direct de la fermele din Etiopia, El Salvador, Peru, Kenya și Brazilia. Ne place să le pregătim după un ritual al nostru care începe cu boabe proaspăt prăjite după rețeta știută doar de prăjitor. La tine cafeaua ajunge gata preparată de al nostru barista, după tehnici clasice sau alternative, ori împachetată, numai bună de luat acasă sau la birou.

 

Și nu doar cafea

Dacă drumul cafelei s-a oprit la noi, noi am mers și mai departe și am învățat de la cei vechi cum să coacem perfect boabele de cacao. Este un proces mai anevoios decât ai crede, însă suntem mândri că îți putem oferi boabe prăjite gata de consumat sau de adăugat la rețetele tale delicioase.

 

Te invităm să le încerci, la fel cum te îndemnăm să guști și din mixurile noastre de ceaiuri de primă clasă. Ți-am pregătit sortimente de ceai negru, alb, verde, oolong și pu-erh, amestecate cu fructe uscate și plante aromatice, pentru un gust memorabil.

 

Așteptăm cu drag să ne cunoaștem!

 

Echipa Prăjitoria