Livrări și Retur

LIVRAREA PRODUSELOR

 

Produsele comandate de pe site-ul prajitoria.ro pe raza orașului Iași vor fi livrate Gratis. Pentru comenzi plasate până la ora 17:00, livrarea se face în aceeași zi. Pentru comenzi plasate după ora 17:00, livrarea produselor va avea loc în ziua următoare.

Produsele comandate din alte orașe decât Iași vor fi livrate prin intermediul serviciului de curierat Fan Courier. Notificările legate de integritatea sau conținutul coletului trebuie făcute în momentul livrării. Aceste mențiuni se specifică pe AWB-ul coletului sau la întocmirea unui proces verbal de constatare prin care se menționează refuzul primirii și refuzul plății coletului. Orice reclamații ulterioare nu mai pot fi luate în considerare.

 

Modalitatea de plată

Plata se va face numerar la primirea comenzii sau online, prin intermediul MobilPay.

 

Cum cumperi

Pașii care trebuie urmați pentru a finaliza o comandă pe site-ul prajitoria.ro sunt următorii:

click pe produsul dorit > alegi gramajul dorit + numărul de produse (și gradul de măcinare în cazul cafelei) > click pe butonul „Adaugă în coș” > click pe butonul „Finalizează comanda” > completezi datele de facturare > completezi metoda de plată  > click pe butonul „Plasează comanda”.

În scurt timp, vei primi un e-mail de confirmare pe adresa de e-mail pe care ne-ai furnizat-o.

 

 

POLITICA DE RETUR

Orice comandă poate fi returnată în termen de maximum 30 zile de la primirea coletului doar în ambalajul original sigilat. Nu se vor accepta retururi în cazul produselor desigilate.